Foto van de Johan van der Veen, de rijschoolhouder met twee van zijn lesauto's, namelijk zijn zwarte Mercedes B-klasse en zijn grijze Mercedes A-klasse

Waarom kiezen voor Rijschool Gorredijk?

Ontdek waarom Rijschool Gorredijk de beste keuze is als het gaat om het behalen van je rijbewijs. Ons doel is om elke leerling zo snel mogelijk en op zijn/haar eigen tempo te laten slagen, met de nadruk op een prettige, fatsoenlijke en geduldige aanpak.

Bij Rijschool Gorredijk stemmen we het tempo van de lessen af op jouw individuele behoeften. Of je nu een snelle leerling bent die de stof snel oppikt, of dat je wat meer moeite hebt met concentratie of zelfvertrouwen, bij ons ben je altijd aan het juiste adres.

Daarnaast vinden we het belangrijk om je een goede basis te geven in duurzaam rijden. Autorijden kost altijd energie, maar dat betekent niet dat je per se een elektrische auto nodig hebt om milieubewust te zijn. We willen je laten ervaren hoe je door de juiste keuzes te maken en een juiste rijstijl aan te nemen, toch milieubewust kunt rijden in een handgeschakelde, brandstof aangedreven auto. Daarnaast bieden we ook rijlessen in automatische auto's aan.

Maar bovenal is autorijden gewoon ontzettend leuk! Daarom vinden we het belangrijk dat je ernaar uitkijkt om bij ons in de auto te stappen en dat je later met veel plezier terugdenkt aan de lessen die je bij Rijschool Gorredijk hebt gevolgd. Geniet van de rit en maak mooie herinneringen bij ons!

Over mij

Johan van der Veen

Close-up van Johan van der Veen met koniferen als achtergrond

Mijn naam is Johan en ik ben zowel rijinstructeur als de eigenaar van Rijschool Gorredijk. Na jaren als apotheker en als officier in de militaire gezondheidszorg overal ter wereld werkzaam te zijn geweest, was ik toe aan iets anders. De opgedane ervaring in theorie en praktijkinstructie kan ik uitstekend gebruiken in het vak van rijinstructeur. Kwaliteit en plezier in de auto staan bij mij op een gedeelde eerste plaats!