Afbeelding van de kofferbak van de Audi A4 lesauto met sticker met de tekst "Collega's gezocht"

19/02/2024

Rijschool Gorredijk is op zoek naar een fijne collega rijinstructeur B!

Ken of ben je deze leuke toekomstige collega, kijk dan snel op de vacaturepagina van de website. Voor meer informatie over de vacature ben je van harte welkom om contact op te nemen. Wil je direct solliciteren, dan kan dat natuurlijk ook!

Nieuws

09/11/2023 Nieuwe website van Rijschool Gorredijk is online.

Na weken hard werken is hij dan eindelijk live, de nieuwe website van Rijschool Gorredijk!

En hij mag er wezen, al zeg ik het zelf.

Hierbij moet natuurlijk wel worden vermeld dat deze mooie site er nooit was gekomen als mijn neef Jos Bouma hier niet de kar in had getrokken.

Jos, je hebt een topprestatie geleverd! Ik ben er ontzettend blij mee en trots op! Dankjewel, Jos

Afbeelding van mooie nieuwe zwarte Audi A4 lesauto

28/10/2023

Uitbreiding vloot

Wat staat hij mooi te glimmen, deze prachtige, zwarte Audi A4!

Vanaf komende maand kun je deze nieuwste aanwinst van Rijschool Gorredijk op de Friese wegen verwachten! Vergeet niet naar hem te zwaaien als je hem ziet

Afbeelding van Corona maatregelen

01/01/2023

Corona maatregelen

Momenteel zijn er geen maatregelen van kracht met betrekking tot Corona. Dit betekent niet dat Corona verleden tijd is. Daarom blijft het belangrijk dat je Corona gerelateerde gezondheidsklachten tijdig meldt, zodat de rijles kosteloos verplaatst kan worden naar een ander tijdstip.

Rijschool Gorredijk wil namelijk jou als leerling een veilige leeromgeving bieden en tegelijkertijd zorg dragen voor een veilige werkomgeving voor jouw rijinstructeur.

Rijschool Gorredijk blijft de Corona situatie nauwlettend volgen en eventuele nieuwe maatregelen in de toekomst zullen strikt worden opgevolgd. Het dragen van een mondneusmasker is (momenteel) niet meer verplicht. Uiteraard is dit nog wel steeds toegestaan en op verzoek van de leerling zal ook de rijinstructeur een masker dragen.